Home Stuur bericht

Produkten

Glazen deuren - voor extra gebruiksfuncties en gemak
Glazen deuren voegen iets verrassends toe aan uw woning. Doorgaans kiest men voor dichte deuren of deuren met glasinzet. Ga na in uw eigen woonsituatie: wilt u zicht, geluid of licht per se begrenzen? Soms is het juist wenselijk of prettig dat ruimtes met elkaar in contact staan. Hoe vaak houdt u een dichte deur op een kier, opent deze even om te kijken of te controleren, of laat hem langdurig helemaal open? Met glas is dat niet meer nodig.

De enkele glazen deur is het meest algemeen. Ook dubbele glazen deuren of glazen schuifdeuren zijn mogelijk. Denkt u er serieus over na, maar vermoedt u dat een glazen afscheiding uit de toon valt bij de rest van de woning of praktijkruimte? Wij denken en kijken graag met u mee.
Glas als ergonomisch en praktisch alternatief. Wij voeren deuren uit in transparant helderglas of mat satijnglas. Naar voorkeur verzorgen we motieven of bijzondere glassoorten. Ook over het glasbeslag adviseren we. We meten nauwkeurig in en het materiaal bevestigen we zorgvuldig en vakkundig. De constructies zijn van gehard veiligheidsglas: veiliger bestaat niet.Foto...Foto...Foto...Foto...Foto...Foto...
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel

Random Foto's